Zusss

Keramieken Schaal Bloem Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 25 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Keramiek
Merk Zusss
Merk kleurnaam Wit
Merk product code 0505-057

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je serviescollectie? Dan is de Keramieken Schaal Bloem van Zusss echt iets voor jou! Deze schaal behoort tot de categorie Servies en is speciaal ontworpen voor dames. Met een diepte van 25 cm en een hoogte van 9 cm is deze schaal perfect voor het serveren van heerlijke gerechten of het presenteren van lekkernijen.

Deze schaal is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in dit product. De schaal is uitgevoerd in een prachtige witte kleur, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere serviesstukken.

Met de merkproductcode 0505-057 weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt. Deze Keramieken Schaal Bloem is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher op tafel. Of je nu een feestje hebt of gewoon wilt genieten van een gezellige maaltijd, deze schaal voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Keramieken Schaal Bloem van Zusss toe aan je collectie. Bestel nu en geniet binnenkort van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies