Zusss

Glazen Vaas Met Ribbels Grijs Groen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Materiaal Glas
Merk Zusss
Merk kleurnaam Grijs Groen
Merk product code 0508-112

Op zoek naar een unieke en stijlvolle vaas voor je interieur? Dan is de Glazen Vaas Met Ribbels van Zusss precies wat je nodig hebt. Deze vaas behoort tot de categorie Vazen en is perfect voor volwassenen die houden van een eigentijdse uitstraling.

Met een breedte en diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm, heeft deze vaas de ideale afmetingen om je favoriete bloemen of decoratieve takken in te plaatsen. Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze vaas kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Glazen Vaas Met Ribbels is ontworpen door het bekende merk Zusss, dat bekend staat om zijn trendy en tijdloze ontwerpen. De vaas is uitgevoerd in een prachtige grijsgroene kleur, die een vleugje elegantie aan je interieur toevoegt.

Met de merkproductcode 0508-112 is deze vaas gemakkelijk te identificeren en te bestellen. Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Glazen Vaas Met Ribbels van Zusss!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies