WIJCK

France Country Prints Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Ecologisch
Hoogte 40 cm
Keurmerken Forest Stewardship Council (FSC)
Materiaal Papier 100%
Merk Wijck
Merk kleurnaam Black White
Serie France
Woonruimte Woonkamer

Met de France Country Prints van Wijck haal je een stukje Franse charme in huis. Deze prachtige posters zijn perfect voor volwassenen en passen perfect in elke woonkamer. De posters hebben een breedte van 30 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor ze gemakkelijk in te passen zijn in elke ruimte.

De France Country Prints zijn gemaakt van 100% ecologisch papier, wat betekent dat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam. Deze posters zijn voorzien van het Forest Stewardship Council (FSC) keurmerk, wat aangeeft dat het gebruikte papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

De France Country Prints behoren tot de Black White serie van Wijck, waardoor ze een tijdloze en elegante uitstraling hebben. De prints tonen prachtige beelden van het Franse platteland, waardoor ze een vleugje rust en schoonheid aan je interieur toevoegen.

Haal de Franse sfeer in huis met de France Country Prints van Wijck. Bestel vandaag nog en geniet van de charme en stijl die deze posters te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies