WIJCK

F1 Circuit Assen White Edition Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Ecologisch
Hoogte 40 cm
Keurmerken Forest Stewardship Council (FSC)
Materiaal 100% Papier
Merk Wijck
Merk kleurnaam Black White
Merk product code F1_WIT_ASSEN
Serie Special
Woonruimte Woonkamer

De F1 Circuit Assen White Edition is een prachtige poster die perfect past bij elke volwassene die op zoek is naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan hun woonkamer. Met een breedte van 30 cm en een hoogte van 40 cm, is deze poster van Wijck gemaakt van 100% papier van ecologische duurzaamheid.

De F1 Circuit Assen White Edition is onderdeel van de speciale serie van Wijck en heeft een merk kleurnaam van Black White. Met het keurmerk van Forest Stewardship Council (FSC) ben je verzekerd van een product dat voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid.

Met zijn gedetailleerde ontwerp van het F1-circuit in Assen, is deze poster een must-have voor elke autosportliefhebber. Of je nu een fan bent van Formule 1 of gewoon houdt van unieke kunstwerken, deze poster zal zeker de aandacht trekken en een gespreksonderwerp zijn in je woonkamer.

Voeg een vleugje stijl toe aan je woonruimte met de F1 Circuit Assen White Edition poster van Wijck. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van elegantie, kwaliteit en duurzaamheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies