WIJCK

Amsterdam Johan Cruijff Arena 1 Prints Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Ecologisch
Hoogte 40 cm
Keurmerken Forest Stewardship Council (FSC)
Materiaal 100% Papier
Merk Wijck
Merk kleurnaam Black White
Serie Amsterdam
Woonruimte Woonkamer

De Amsterdam Johan Cruijff Arena 1 Prints is een prachtige poster die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 30 cm en een hoogte van 40 cm past deze poster perfect in elke woonkamer. Gemaakt van 100% papier en met het keurmerk van Forest Stewardship Council (FSC), is deze poster niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook ecologisch verantwoord.

Deze poster behoort tot de Amsterdam serie van het merk Wijck. Met de merk kleurnaam "Black White" heeft deze poster een tijdloos en stijlvol ontwerp. Het is een geweldige toevoeging aan je interieur, of je nu een moderne of klassieke stijl hebt.

Met zijn duurzaamheid en ecologische kenmerken is deze poster niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Voeg een vleugje Amsterdamse charme toe aan je woonkamer met de Amsterdam Johan Cruijff Arena 1 Prints.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies