Umbra

Slinka Hook Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 4 cm
Materiaal Hout
Merk Umbra
Merk kleurnaam Natural
Merk product code 1018115

Op zoek naar een stijlvolle en praktische kapstok voor volwassenen? Maak kennis met de Slinka Hook van Umbra. Met een breedte van 43 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 4 cm is deze kapstok perfect voor elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig hout en met een natuurlijke kleur, voegt de Slinka Hook een vleugje warmte en elegantie toe aan je interieur.

De Slinka Hook is niet zomaar een kapstok. Het is een slim ontworpen accessoire dat je helpt om je spullen georganiseerd te houden. Hang je jassen, tassen, hoeden en andere items moeiteloos op aan de stevige haken. Dankzij het compacte formaat neemt deze kapstok weinig ruimte in beslag, waardoor het ideaal is voor kleinere kamers of gangen.

Met de Slinka Hook hoef je je geen zorgen te maken over rommelige en overvolle ruimtes. Het minimalistische design en de natuurlijke kleur passen perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne, Scandinavische of klassieke inrichting hebt, deze kapstok voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Umbra staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Slinka Hook is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 1018115 ben je verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar product. Investeer in de Slinka Hook en geniet van een georganiseerde en stijlvolle entree.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies