Umbra

Mingle Gallery Pd S/4 Natural Tx

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 69 cm
Diepte 38 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Kunststof
Merk Umbra
Merk kleurnaam Natural Tx
Merk product code 1015592

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om je foto's tentoon te stellen? Dan is de Mingle Gallery Pd S/4 perfect voor jou. Deze fotolijst behoort tot de categorie "Fotolijsten" en is een must-have voor volwassenen die hun herinneringen willen koesteren.

Met een breedte van 69 cm, een diepte van 38 cm en een hoogte van 8 cm, biedt deze fotolijst voldoende ruimte om je favoriete foto's te tonen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de Mingle Gallery Pd S/4 duurzaam en gaat hij lang mee.

Umbra, een bekend merk in de mode-industrie, heeft deze fotolijst ontworpen. Met de merkkleurnaam "Natural Tx" voegt de Mingle Gallery Pd S/4 een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur. De merkproductcode is 1015592, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Umbra ontvangt.

Wacht niet langer en geef je foto's de aandacht die ze verdienen met de Mingle Gallery Pd S/4. Bestel vandaag nog en maak je interieur compleet met deze prachtige fotolijst.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies