Umbra

Lookout Photoframe 5X7 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17.7 cm
Materiaal Hout
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1016771

Op zoek naar een stijlvolle manier om je favoriete foto's tentoon te stellen? Dan is de Lookout Fotolijst 5X7 perfect voor jou. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze fotolijst een must-have voor volwassenen die hun interieur willen verfraaien.

De Lookout Fotolijst 5X7 heeft een breedte van 12.7 cm en een hoogte van 17.7 cm, waardoor hij perfect is voor foto's van het formaat 5X7. Gemaakt van duurzaam hout, straalt deze fotolijst kwaliteit en vakmanschap uit.

Het merk achter deze prachtige fotolijst is Umbra, een bekend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen. De Lookout Fotolijst 5X7 is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft aan elk interieur.

Met de productcode 1016771 is deze fotolijst gemakkelijk te vinden en te bestellen. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je huis of geef het als een attent cadeau aan een geliefde. Bestel vandaag nog de Lookout Fotolijst 5X7 en laat je favoriete foto's stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies