Umbra

Infinity Pd 13X18 Black Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Materiaal Metaal
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1012272

Ben je op zoek naar een stijlvolle fotolijst die perfect past bij jouw interieur? Dan is de Infinity Pd 13X18 Black van Umbra precies wat je nodig hebt. Deze fotolijst behoort tot de categorie Fotolijsten en heeft een moderne uitstraling die elke ruimte verfraait.

Met een breedte van 30 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 26 cm is deze fotolijst ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een elegante manier om hun dierbare herinneringen te presenteren. Het frame is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor het duurzaam en stevig is.

De Infinity Pd 13X18 Black is ontworpen door het gerenommeerde merk Umbra, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De fotolijst is uitgevoerd in een prachtige zwarte kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl.

Met de merkproductcode 1012272 ben je verzekerd van een authentiek product van Umbra. Deze fotolijst is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in je huis. Geef je favoriete foto's een speciale plek en geniet elke dag van de mooie momenten die ze vastleggen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies