Umbra

Infinity Pd 10X15 Mat Matte Brass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 22 cm
Materiaal Metaal
Merk Umbra
Merk kleurnaam Matte Brass
Merk product code 1012271

Op zoek naar een stijlvolle manier om je favoriete foto's tentoon te stellen? Dan is de Infinity Pd 10X15 Mat fotolijst van Umbra perfect voor jou. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze fotolijst zeker de aandacht trekken.

De Infinity Pd 10X15 Mat fotolijst heeft een breedte van 27 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 22 cm. Deze afmetingen maken het ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een elegante en compacte fotolijst.

Wat deze fotolijst echt bijzonder maakt, is het gebruik van metaal als materiaal. Dit geeft de lijst een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Daarnaast is de fotolijst van het gerenommeerde merk Umbra, bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap.

De Infinity Pd 10X15 Mat fotolijst is verkrijgbaar in de prachtige kleur Matte Brass. Deze kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur en past perfect bij verschillende decoratiestijlen.

Met de merkproductcode 1012271 weet je zeker dat je een authentiek product van Umbra ontvangt. Dus waar wacht je nog op? Geef je favoriete foto's de aandacht die ze verdienen met de Infinity Pd 10X15 Mat fotolijst.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies