Umbra

Hub Mirror Rectangle 61X91 White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 61 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 91 cm
Materiaal Glas
Merk Umbra
Merk kleurnaam White
Merk product code 1014801

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Hub Mirror Rectangle 61X91 van Umbra precies wat je nodig hebt. Deze prachtige spiegel behoort tot de categorie Spiegels en is perfect voor volwassenen.

Met een breedte van 61 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 91 cm is deze spiegel van Umbra van de perfecte afmetingen om elke ruimte te verfraaien. Het materiaal van de spiegel is hoogwaardig glas, wat zorgt voor een heldere reflectie.

De Hub Mirror Rectangle 61X91 is ontworpen door Umbra, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De spiegel is uitgevoerd in een prachtige witte kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl.

Met de productcode 1014801 is deze spiegel gemakkelijk te vinden en te bestellen. Voeg een vleugje elegantie toe aan je huis met de Hub Mirror Rectangle 61X91 van Umbra.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies