Umbra

Flip 8 Hook Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 67 cm
Materiaal Metaal
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black
Merk product code 318858

Op zoek naar een handige en stijlvolle kapstok? Maak kennis met de Flip 8 Hook van Umbra. Met zijn strakke ontwerp en zwarte kleur is deze kapstok perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische oplossing voor het ophangen van jassen, tassen en andere accessoires.

De Flip 8 Hook heeft een breedte van 46 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 67 cm, waardoor hij gemakkelijk in elke ruimte past. Gemaakt van duurzaam metaal, is deze kapstok stevig en gaat hij lang mee.

Met zijn 8 haken biedt de Flip 8 Hook voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Of je nu thuiskomt na een lange dag werken of gasten ontvangt, deze kapstok zorgt ervoor dat je jassen en tassen netjes en binnen handbereik blijven.

Umbra, een bekend merk in de interieurwereld, staat garant voor kwaliteit en design. De Flip 8 Hook is geen uitzondering. Met zijn merkproductcode 318858 ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat aan al je verwachtingen voldoet.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je interieur met de Flip 8 Hook van Umbra. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en georganiseerde ruimte!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies