Umbra

Flip 8 Hook Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 67 cm
Materiaal Metaal
Merk Umbra
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 318858

Op zoek naar een handige en stijlvolle kapstok? Maak kennis met de Flip 8 Hook van Umbra. Met zijn moderne ontwerp en grijze kleur is deze kapstok perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische oplossing voor het ophangen van jassen, tassen en andere accessoires.

De Flip 8 Hook heeft een breedte van 46 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 67 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Gemaakt van duurzaam metaal, is deze kapstok niet alleen stevig, maar ook gemakkelijk schoon te maken.

Met 8 haken biedt de Flip 8 Hook voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Of je nu thuiskomt na een lange dag werken of gasten ontvangt, deze kapstok zorgt ervoor dat je jassen en tassen netjes en binnen handbereik blijven.

Umbra, een bekend merk in de wereld van interieurdesign, staat garant voor kwaliteit en stijl. De Flip 8 Hook is geen uitzondering. Met zijn grijze kleur en strakke lijnen voegt deze kapstok een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte.

Wacht niet langer en voeg de Flip 8 Hook van Umbra toe aan je winkelwagen. Met zijn functionaliteit en trendy design is deze kapstok een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies