Umbra

Dotsy 7 Hook White Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17 cm
Materiaal Metaal
Merk Umbra
Merk kleurnaam White Natural
Merk product code 1018114

Op zoek naar een stijlvolle en praktische kapstok voor volwassenen? Maak kennis met de Dotsy 7 Hook van Umbra. Met een breedte van 43 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 17 cm, is deze kapstok perfect voor elke ruimte. Gemaakt van duurzaam metaal, biedt de Dotsy 7 Hook een stevige en betrouwbare oplossing voor het ophangen van jassen, tassen en andere accessoires.

De Dotsy 7 Hook is ontworpen door Umbra, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Met de kleurnaam "White Natural" voegt deze kapstok een vleugje elegantie toe aan je interieur. De productcode van Umbra voor de Dotsy 7 Hook is 1018114.

Met zijn moderne design en praktische functionaliteit is de Dotsy 7 Hook de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een kapstok die zowel stijlvol als functioneel is. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en georganiseerde entree!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies