Umbra

Buddy Shelf Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Staal
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1015705

Op zoek naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan je interieur? Maak kennis met de Buddy Shelf, een wandplank die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 46 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze plank voldoende ruimte voor al je favoriete spullen.

De Buddy Shelf is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Het merk achter deze wandplank is Umbra, een bekend en betrouwbaar merk in de interieurwereld. De Buddy Shelf is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl.

Met de Buddy Shelf hoef je je geen zorgen te maken over rommelige oppervlakken. Gebruik deze wandplank om je favoriete boeken, foto's, planten of decoratieve items tentoon te stellen. Dankzij het slimme ontwerp en de stevige constructie kun je erop vertrouwen dat je spullen veilig en georganiseerd blijven.

De Buddy Shelf is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je huis. Met zijn strakke lijnen en minimalistische design voegt hij een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Of je nu een kleine studio hebt of een ruim huis, deze wandplank past perfect bij elke inrichting.

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle wandplank? Kies dan voor de Buddy Shelf van Umbra. Met zijn hoogwaardige materiaal, elegante zwarte kleur en ruime afmetingen is deze wandplank de perfecte aanvulling op jouw interieur. Bestel hem vandaag nog en geniet van een opgeruimd en trendy huis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies