Present Time

Vase Ring oval high polyresin Warm Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16.5 cm
Diepte 3.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 31 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Warm Grey
Woonruimte Woonkamer

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol accessoire voor je woonkamer? Dan is de Vase Ring oval high polyresin van Present Time de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige vaasring is gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal en heeft een warm grijze kleur, waardoor het naadloos past bij elke interieurstijl.

Met een breedte van 16,5 cm, een diepte van 3,5 cm en een hoogte van 31 cm, is deze vaasring een opvallend decoratief element dat direct de aandacht trekt. Het is ontworpen voor volwassenen en kan moeiteloos worden geïntegreerd in elke woonruimte, vooral in de woonkamer.

De Vase Ring oval high polyresin is een must-have voor liefhebbers van moderne en eigentijdse interieurs. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze vaasring is daar geen uitzondering op. Het voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

Wacht niet langer en geef je woonkamer een upgrade met de Vase Ring oval high polyresin van Present Time. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige uitstraling en functionaliteit die deze vaasring te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies