Present Time

Vase Prestige glass large Sand brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Sand brown
Woonruimte Woonkamer

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Vase Prestige glass large van Present Time precies wat je nodig hebt. Met een hoogte van 20 cm is deze vaas perfect voor volwassenen die een stijlvolle en elegante uitstraling willen creëren in hun woonruimte.

Deze vaas is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxueuze uitstraling heeft. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze vaas is daar geen uitzondering op. Met zijn zandbruine kleur voegt hij een warme en gezellige sfeer toe aan elke woonkamer.

Of je nu een boeket bloemen wilt tentoonstellen of gewoon een opvallend decoratief stuk wilt toevoegen, de Vase Prestige glass large is de perfecte keuze. Met zijn tijdloze ontwerp past hij moeiteloos in elke interieurstijl, van modern tot klassiek.

Wacht niet langer en geef je woonkamer een vleugje elegantie met de Vase Prestige glass large van Present Time. Bestel hem vandaag nog en geniet van de schoonheid en kwaliteit die deze vaas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies