Present Time

Vase Elegance polyresin large Sand Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 61 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Sand Brown
Woonruimte Woonkamer

De Vase Elegance polyresin large is een prachtige toevoeging aan je interieur. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 61 cm, is deze vaas perfect voor volwassenen en past hij perfect in elke woonkamer. Gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal, straalt deze vaas kwaliteit en duurzaamheid uit.

Het merk Present Time staat bekend om zijn stijlvolle en eigentijdse ontwerpen, en de Vase Elegance is daar geen uitzondering op. De kleur van de vaas, Sand Brown, voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan je interieur. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze vaas past perfect bij elke stijl.

Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking is de Vase Elegance polyresin large niet alleen een functioneel item, maar ook een prachtig decoratief stuk. Plaats bloemen, takken of decoratieve elementen in de vaas en creëer een unieke en sfeervolle ambiance in je woonkamer.

Voeg een vleugje stijl en verfijning toe aan je interieur met de Vase Elegance polyresin large. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid en functionaliteit van deze prachtige vaas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies