Present Time

Vase Carve Wide ceramic matt White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam White
Woonruimte Woonkamer

De Vase Carve Wide ceramic matt is een prachtige toevoeging aan je interieur. Met een breedte van 18.5 cm past deze vaas perfect in elke woonkamer. Gemaakt van hoogwaardig keramiek en ontworpen door het bekende merk Present Time, straalt deze vaas stijl en kwaliteit uit.

De matte afwerking geeft de vaas een moderne uitstraling, terwijl de kleur wit zorgt voor een tijdloze elegantie. Of je nu een volwassene bent of op zoek bent naar een cadeau voor een volwassene, deze vaas is geschikt voor iedereen. Het is een veelzijdig stuk dat moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen.

Met de Vase Carve Wide ceramic matt kun je je favoriete bloemen en planten op een unieke manier tentoonstellen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer prachtige bloemstukken die de aandacht zullen trekken. Deze vaas is niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in je woonkamer.

Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Vase Carve Wide ceramic matt. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid en kwaliteit die deze vaas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies