Present Time

Vase Carve Small ceramic matt White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam White
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een prachtige toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Vase Carve Small ceramic matt van Present Time de perfecte keuze. Deze stijlvolle vaas behoort tot de Vazen categorie en is gemaakt van hoogwaardig keramiek.

Met een breedte van 16 cm is deze vaas ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een verfijnd en elegant decoratie-item. De matte afwerking geeft de vaas een moderne uitstraling, terwijl de kleur wit zorgt voor een tijdloze en minimalistische look.

De Vase Carve Small ceramic matt is speciaal ontworpen voor de woonkamer, maar kan ook perfect passen in andere ruimtes in huis. Of je nu een boeket bloemen wilt tentoonstellen of gewoon een vleugje stijl aan je interieur wilt toevoegen, deze vaas zal zeker de aandacht trekken.

Laat je inspireren door de Present Time collectie en geef je huis een trendy en eigentijdse uitstraling. Bestel vandaag nog de Vase Carve Small ceramic matt en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies