Present Time

Vase Carve Large ceramic matt Soft Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Soft Pink
Woonruimte Woonkamer

De Vase Carve Large ceramic matt is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn breedte van 8 cm, diepte van 8 cm en hoogte van 23 cm is deze vaas perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig keramiek en ontworpen door het merk Present Time, straalt deze vaas kwaliteit en stijl uit.

De Vase Carve Large ceramic matt heeft een mooie zachte roze kleur, ook wel bekend als "Soft Pink". Deze kleur past perfect in elke woonkamer en voegt een vleugje elegantie toe aan jouw ruimte. Of je nu een modern, klassiek of Scandinavisch interieur hebt, deze vaas past bij elke stijl.

Met zijn unieke ontwerp en matte afwerking is de Vase Carve Large ceramic matt een echte eyecatcher. Plaats hem op een bijzettafel, dressoir of vensterbank en laat hem stralen. Deze vaas is niet alleen een functioneel item, maar ook een decoratief kunstwerk dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Wacht niet langer en geef jouw woonkamer een upgrade met de Vase Carve Large ceramic matt. Bestel hem vandaag nog en geniet van de schoonheid en kwaliteit die deze vaas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies