Present Time

Tea light holder Harmonica matt Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black
Woonruimte Woonkamer

De Tea light holder Harmonica matt is een prachtige toevoeging aan elke woonkamer. Deze kandelaar is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig metaal. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kandelaar is daar geen uitzondering op.

De matte zwarte kleur van deze kandelaar past perfect bij elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een romantisch diner hebt gepland of gewoon wat extra sfeer wilt creëren, deze kandelaar is de perfecte keuze.

De Tea light holder Harmonica matt is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Het is geschikt voor standaard theelichtjes en is gemakkelijk schoon te maken. Plaats het in je woonkamer en geniet van de warme gloed die het uitstraalt.

Kortom, als je op zoek bent naar een kandelaar die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Tea light holder Harmonica matt van Present Time de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je woonkamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies