Present Time

Storage box set Uniform paper Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Materiaal Papier
Merk Present Time
Merk kleurnaam Purple
Merk product code PT3282
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische opbergoplossing voor je woonkamer? Dan is de Storage box set Uniform paper van Present Time precies wat je nodig hebt. Deze opbergers zijn perfect voor volwassenen die hun spullen netjes willen organiseren.

Deze opbergboxen hebben een breedte van 20 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 20 cm, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van verschillende items. Gemaakt van hoogwaardig papier, zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk.

De opbergboxen zijn uitgevoerd in een opvallende paarse kleur, waardoor ze een vleugje stijl toevoegen aan je interieur. Met de merkproductcode PT3282 weet je dat je kiest voor kwaliteit en design.

Of je nu boeken, tijdschriften, afstandsbedieningen of andere spullen wilt opbergen, deze opbergboxen zijn de perfecte keuze. Bestel nu de Storage box set Uniform paper en geniet van een opgeruimde en georganiseerde woonkamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies