Present Time

Statue bird small polyresin Flocked Dark Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13.5 cm
Materiaal Resin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Flocked Dark Green

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol decoratief item voor je huis? Dan is het Statue bird small polyresin van Present Time echt iets voor jou! Dit prachtige beeldje behoort tot de categorie Beeldjes en is perfect voor volwassenen.

Met een breedte van 17 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 13.5 cm, heeft dit beeldje de ideale afmetingen om een vleugje elegantie toe te voegen aan elke ruimte. Het is gemaakt van hoogwaardig resin materiaal, waardoor het duurzaam en stevig is.

Het Statue bird small polyresin is ontworpen door het bekende merk Present Time en is verkrijgbaar in de prachtige kleur Flocked Dark Green. Deze kleur geeft het beeldje een luxueuze uitstraling en maakt het een opvallend pronkstuk in je interieur.

Of je nu een liefhebber bent van moderne, minimalistische stijlen of juist houdt van een meer eclectische inrichting, dit beeldje past perfect bij elke interieurstijl. Plaats het op een boekenplank, bijzettafel of vensterbank en geniet van de subtiele charme die het Statue bird small polyresin met zich meebrengt.

Voeg een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan je huis met het Statue bird small polyresin van Present Time. Bestel vandaag nog en geef je interieur een unieke touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies