Present Time

Statue bird small polyresin Matt black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13.5 cm
Materiaal Resin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Matt black

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol beeldje om je interieur op te fleuren? Dan is het Statue bird small polyresin van Present Time precies wat je nodig hebt! Dit prachtige beeldje behoort tot de categorie Beeldjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 17 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 13.5 cm is dit beeldje perfect om op een plank, tafel of dressoir te plaatsen. Het is gemaakt van hoogwaardig resin materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Het Statue bird small polyresin is uitgevoerd in een matte zwarte kleur, wat het een moderne en eigentijdse uitstraling geeft. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, dus je kunt er zeker van zijn dat dit beeldje een waardevolle toevoeging is aan je interieur.

Of je nu een liefhebber bent van vogels, op zoek bent naar een decoratief accent of gewoon je interieur wilt verfraaien, dit beeldje is een absolute must-have. Bestel nu het Statue bird small polyresin van Present Time en geef je huis een vleugje elegantie en charme!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies