Present Time

Statue bird large polyresin flocked Flocked Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Materiaal Resin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Flocked Dark Blue
Merk product code PT3551
Woonruimte Woonkamer

Ben je op zoek naar een uniek en opvallend decoratief item voor je woonkamer? Dan is het Statue bird large polyresin flocked van Present Time precies wat je nodig hebt! Dit prachtige beeldje behoort tot de categorie Beeldjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 18.5 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 24 cm is dit beeldje een echte blikvanger. Het is gemaakt van hoogwaardig resin materiaal, wat zorgt voor een duurzaam en kwalitatief product. De flocked dark blue kleur van het beeldje geeft het een luxe uitstraling.

Het Statue bird large polyresin flocked is perfect geschikt voor de woonkamer. Plaats het op een boekenplank, bijzettafel of vensterbank en geef je interieur een stijlvolle touch. Het beeldje is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie.

Met de merkproductcode PT3551 weet je zeker dat je een authentiek en origineel product van Present Time in handen hebt. Laat je inspireren door de unieke schoonheid van dit beeldje en voeg een vleugje elegantie toe aan je huis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies