Present Time

Memo board Perky Grayed Jade

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 50 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam Grayed Jade
Merk product code PT3404
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een praktische en stijlvolle manier om georganiseerd te blijven in je kantoorruimte? Dan is de Memo board Perky van Present Time precies wat je nodig hebt. Met een breedte en hoogte van 50 cm biedt dit memobord voldoende ruimte om al je belangrijke notities, herinneringen en to-do lijstjes bij te houden.

Dit memobord is speciaal ontworpen voor volwassenen en gemaakt van duurzaam metaal. Het sterke materiaal zorgt ervoor dat het memobord lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De grijsgroene kleur, genaamd "Grayed Jade", voegt een vleugje elegantie toe aan je kantoorinrichting.

Met de Memo board Perky van Present Time hoef je je nooit meer zorgen te maken over rondslingerende notities of vergeten afspraken. Het is de perfecte aanvulling op elke werkruimte en helpt je georganiseerd te blijven, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Bestel vandaag nog jouw Memo board Perky en geniet van een opgeruimd en stijlvol kantoor!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies