Present Time

Magazine rack Diamond Raster metal BOX32 Design gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 45 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam gold plated
Woonruimte Woonkamer

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele opberger voor je woonkamer? Dan is de Magazine rack Diamond Raster metal BOX32 Design de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 28 cm diep en 45 cm hoog, biedt deze opberger voldoende ruimte voor al je favoriete tijdschriften en boeken. Het metalen materiaal zorgt voor een duurzame en stevige constructie, terwijl het goudkleurige design van Present Time een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur.

De Magazine rack Diamond Raster metal BOX32 Design is speciaal ontworpen voor dames die houden van een opgeruimde en georganiseerde woonkamer. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling past deze opberger perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist van een meer eclectische look houdt, deze opberger voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

Met zijn ruime afmetingen en praktische indeling is de Magazine rack Diamond Raster metal BOX32 Design ideaal voor het opbergen van al je favoriete tijdschriften, boeken en andere persoonlijke spullen. Het metalen materiaal zorgt ervoor dat deze opberger lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Bovendien voegt het goudkleurige design een vleugje luxe toe aan je woonkamer, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Present Time, het merk achter de Magazine rack Diamond Raster metal BOX32 Design, staat bekend om zijn kwalitatieve en trendy producten. Met hun jarenlange ervaring in de interieurbranche weten ze precies wat klanten willen. Het goudkleurige design van deze opberger is een ware blikvanger en geeft je woonkamer een luxe uitstraling.

Of je nu een moderne, klassieke of industriële woonkamer hebt, de Magazine rack Diamond Raster metal BOX32 Design past perfect bij elke interieurstijl. Met zijn ruime afmetingen en stijlvolle design is deze opberger niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je interieur. Bestel hem vandaag nog en geef je woonkamer een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies