Present Time

Door Mat Happy Home Multi Colour

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 75 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 1.5 cm
Materiaal Kokosvezel
Merk Present Time
Merk kleurnaam Multi Colour

Welkom bij onze collectie deurmatten! We zijn verheugd om je voor te stellen aan de "Door Mat Happy Home" van het merk Present Time. Deze deurmat is perfect voor volwassenen die hun huis willen verwelkomen met een vrolijke en kleurrijke uitstraling.

De "Door Mat Happy Home" heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 75 cm en een hoogte van 1.5 cm. Gemaakt van hoogwaardige kokosvezel, biedt deze deurmat duurzaamheid en functionaliteit. Het materiaal zorgt ervoor dat vuil en vocht effectief worden opgevangen, waardoor je huis schoon en netjes blijft.

Met zijn levendige en veelkleurige ontwerp voegt deze deurmat een speels tintje toe aan je entree. Het merk Present Time staat bekend om zijn unieke en eigentijdse stijl, en de "Door Mat Happy Home" is daar geen uitzondering op. Het multi-kleurige ontwerp past perfect bij verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je huis.

Of je nu je gasten wilt begroeten met een glimlach of gewoon je entree wilt opfleuren, de "Door Mat Happy Home" is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geef je huis een warm welkom met deze prachtige deurmat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies