Present Time

Coffee cup holder Cactus Copper plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam Copper plated
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan je keuken? Dan is de Coffee cup holder Cactus van Present Time precies wat je nodig hebt! Deze koffiekopjeshouder is perfect voor volwassenen en past perfect in elke keukenruimte.

De Coffee cup holder Cactus heeft een breedte van 20.5 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het opbergen van je favoriete koffiekopjes. Gemaakt van hoogwaardig metaal en afgewerkt in een prachtige koperen kleur, voegt deze houder een vleugje elegantie toe aan je keuken.

Present Time, een bekend merk in de keukenwereld, staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De Coffee cup holder Cactus is geen uitzondering. Met zijn stevige constructie en trendy ontwerp is deze houder niet alleen functioneel, maar ook een eyecatcher in je keuken.

Wacht niet langer en geef je keuken een upgrade met de Coffee cup holder Cactus van Present Time. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle keuken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies