Present Time

Coffee cup holder Cactus black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam black
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je koffiekopje vast te houden? Dan is de Coffee cup holder Cactus van Present Time perfect voor jou! Deze handige accessoire behoort tot de categorie Keukengerei en is speciaal ontworpen voor dames.

De Coffee cup holder Cactus heeft een breedte van 9 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 40 cm. Het is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor het duurzaam en stevig is. De zwarte kleur van het merk Present Time geeft een moderne en trendy uitstraling aan je keuken.

Deze praktische koffiekophouder is niet alleen functioneel, maar ook een leuke decoratie voor je keuken. Het voegt een vleugje speelsheid toe aan je interieur en maakt het gemakkelijk om je favoriete koffiekopje binnen handbereik te houden. Of je nu 's ochtends geniet van een kopje koffie of 's avonds ontspant met een warme drank, de Coffee cup holder Cactus zorgt ervoor dat je altijd je kopje bij de hand hebt.

Bestel vandaag nog de Coffee cup holder Cactus van Present Time en geniet van het gemak en de stijl die het biedt. Maak je keuken compleet met deze trendy accessoire en geniet van je koffiemomenten in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies