Present Time

Coffee cup holder Cactus chrome plated Chrome plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam Chrome plated
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische koffiekophouder voor in je keuken? Dan is de Coffee cup holder Cactus chrome plated van Present Time precies wat je nodig hebt! Met zijn breedte van 9 cm, diepte van 21 cm en hoogte van 40 cm is deze kophouder perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig metaal en afgewerkt met een chroomlaag, straalt deze kophouder klasse en elegantie uit.

De Coffee cup holder Cactus chrome plated is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken. Het unieke ontwerp van een cactus geeft een speelse en trendy uitstraling aan je interieur. Of je nu een moderne of een klassieke keuken hebt, deze kophouder past perfect bij elke woonruimte.

Met het merk Present Time ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De chroomlaag zorgt niet alleen voor een glanzende afwerking, maar beschermt ook tegen roest en slijtage. Deze kophouder is ontworpen om lang mee te gaan en je dagelijkse koffiemomenten nog aangenamer te maken.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je keuken met de Coffee cup holder Cactus chrome plated van Present Time. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en trendy manier om je koffiekopjes op te bergen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies