Present Time

Candle holder Nimble tub aluminium White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Metaal
Merk Present Time
Merk kleurnaam White
Merk product code PT3372
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Candle holder Nimble tub aluminium van Present Time de perfecte keuze. Deze prachtige kandelaar is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een verfijnde witte kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl.

Met een breedte en diepte van 13 cm en een hoogte van 9.5 cm, heeft deze kandelaar de ideale afmetingen om op een tafel, plank of vensterbank te plaatsen. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat hij niet te veel ruimte inneemt, terwijl hij toch een opvallend accent toevoegt aan je woonruimte.

De Candle holder Nimble tub aluminium is speciaal ontworpen voor dames die houden van elegantie en stijl. Of je nu een romantisch diner organiseert of gewoon een gezellige sfeer wilt creëren, deze kandelaar biedt de perfecte verlichting voor elke gelegenheid.

Met de merkproductcode PT3372 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van Present Time. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn oog voor detail en hoogwaardige materialen. De Candle holder Nimble tub aluminium is dan ook een duurzame keuze waar je lang van kunt genieten.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je woonkamer met de Candle holder Nimble tub aluminium. Bestel vandaag nog en geniet van de sfeervolle ambiance die deze kandelaar met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies