Present Time

Candle holder Layered Circles large glass Faded Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Faded Pink
Woonruimte Woonkamer

Ben je op zoek naar een stijlvolle en unieke toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Candle holder Layered Circles large glass van Present Time perfect voor jou. Met een hoogte van 20 cm is deze kandelaar ideaal om een warme en gezellige sfeer te creëren. Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze kandelaar klasse en elegantie uit.

De Candle holder Layered Circles large glass is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van een trendy en eigentijdse uitstraling. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kandelaar is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Faded Pink" voegt deze kandelaar ook nog eens een vleugje subtiliteit en verfijning toe aan je interieur.

Of je nu je woonkamer wilt verfraaien of een cadeau zoekt voor een speciaal iemand, deze Candle holder Layered Circles large glass is een uitstekende keuze. Plaats hem op een tafel, dressoir of vensterbank en geniet van het prachtige spel van licht en schaduw dat deze kandelaar creëert. Haal vandaag nog deze eyecatcher in huis en geef je interieur een trendy en sfeervolle touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies