Present Time

Artificial plant Eucalyptus Stem Stem

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.3 cm
Diepte 20.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 82.5 cm
Materiaal Kunststof
Merk Present Time
Merk kleurnaam Stem
Merk product code PT3660
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Artificial plant Eucalyptus Stem van Present Time de perfecte keuze. Met een hoogte van 82.5 cm en een breedte en diepte van 20.3 cm, is deze kunststof plant ideaal voor volwassenen die hun woonkamer willen verfraaien. De Eucalyptus Stem is ontworpen met oog voor detail en is een prachtige aanvulling op elke ruimte.

Deze kunstplant is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een natuurlijke uitstraling. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Eucalyptus Stem is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Stem" en de productcode PT3660, is deze plant een uniek en trendy item dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, de Eucalyptus Stem past perfect in elke woonkamer. Creëer een gezellige sfeer en voeg een vleugje groen toe aan je ruimte zonder gedoe van onderhoud. Deze kunstplant heeft geen water of zonlicht nodig, waardoor je altijd kunt genieten van een groene touch in je interieur.

Wacht niet langer en geef je woonkamer een frisse en trendy uitstraling met de Artificial plant Eucalyptus Stem van Present Time. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid en het gemak van deze prachtige kunstplant.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies