Present Time

Artificial plant Eucalyptus Branch Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 30.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 95.2 cm
Materiaal Kunststof
Merk Present Time
Merk kleurnaam Green
Merk product code PT3661
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een vleugje groen in je woonkamer? Dan is de Artificial plant Eucalyptus Branch van Present Time precies wat je nodig hebt. Met een hoogte van 95.2 cm en een breedte en diepte van 30.5 cm, voegt deze kunststof plant een natuurlijke uitstraling toe aan elke ruimte.

De Eucalyptus Branch is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke en duurzame optie. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en deze plant is geen uitzondering. Met de merkkleur groen en de productcode PT3661, past deze plant perfect bij elke interieurstijl.

Of je nu een moderne woonkamer hebt of een meer traditionele inrichting, deze kunstplant past zich moeiteloos aan. Plaats hem op een tafel, kast of vensterbank en geniet van de frisse uitstraling die hij brengt. Met de Eucalyptus Branch haal je de natuur naar binnen zonder gedoe.

Wacht niet langer en geef je woonkamer een groene touch met de Artificial plant Eucalyptus Branch van Present Time. Bestel vandaag nog en creëer een ontspannen en sfeervolle omgeving waarin je kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies