Petites Pommes

Celine Grand Float 120cm French Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Petites Pommes
Merk kleurnaam French Rose
Merk product code 03202101FR

De Celine Grand Float 120cm is het perfecte buitenspeelgoed voor kinderen. Dit opblaasbare speelgoed is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en is ontworpen door het bekende merk Petites Pommes. De kleur van dit product is French Rose, wat het een elegante uitstraling geeft.

Met een lengte van 120cm is dit speelgoed groot genoeg om op te drijven in het zwembad of op het strand. Het is gemakkelijk op te blazen en te gebruiken, waardoor het een geweldige keuze is voor kinderen van alle leeftijden. Bovendien is de Celine Grand Float 120cm voorzien van de merkproductcode 03202101FR, wat aangeeft dat het een authentiek product is van Petites Pommes.

Als je op zoek bent naar een leuk en kwalitatief hoogstaand speelgoed voor je kinderen, dan is de Celine Grand Float 120cm een uitstekende keuze. Het is duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en heeft een prachtige uitstraling dankzij de French Rose kleur. Bestel vandaag nog en geef je kinderen het cadeau van eindeloos speelplezier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies