Petites Pommes

Anna Swim Ring 60cm Violet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Petites Pommes
Merk kleurnaam Violet
Merk product code 02202101V

De Anna Swim Ring 60cm is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag in het water spelen. Deze opblaasbare zwemring is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en is ontworpen door het bekende merk Petites Pommes.

Met zijn opvallende violette kleur is deze zwemring niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens een echte eyecatcher in het zwembad. De merkproductcode 02202101V zorgt ervoor dat je altijd de juiste zwemring hebt, die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Petites Pommes.

Of je nu gaat zwemmen in het zwembad of in de zee, de Anna Swim Ring 60cm is de perfecte metgezel voor elk kind. Het is een geweldige manier om kinderen vertrouwd te maken met het water en ze te laten genieten van hun tijd in het zwembad. Bestel vandaag nog deze geweldige zwemring en geef je kinderen de tijd van hun leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies