Petites Pommes

Anna Swim Ring 60cm French Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Merk Petites Pommes
Merk kleurnaam French Rose
Merk product code 02202101FR

De Anna Swim Ring 60cm is het perfecte speelgoed voor kinderen die van zwemmen houden. Deze opblaasbare zwemring is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en is ontworpen door het gerenommeerde merk Petites Pommes.

De Anna Swim Ring 60cm is verkrijgbaar in de prachtige kleur French Rose, wat een unieke en stijlvolle uitstraling geeft aan deze zwemring. Het merk Petites Pommes staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze zwemring is daar geen uitzondering op.

Met de merkproductcode 02202101FR is de Anna Swim Ring 60cm gemakkelijk te vinden op onze website en in onze winkel. Deze zwemring is perfect voor kinderen die willen genieten van een dagje zwemmen in het zwembad of in de zee.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige en stijlvolle zwemring voor je kind, dan is de Anna Swim Ring 60cm van Petites Pommes de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en laat je kind genieten van een onvergetelijke zwemervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies