Petites Pommes

Alex Armbands Violet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15 cm
Materiaal PVC
Merk Petites Pommes
Merk kleurnaam Violet
Merk product code 07202102V

Ben je op zoek naar een leuke en kleurrijke accessoire voor je kinderen? Dan zijn de Alex Armbanden van Petites Pommes perfect voor jou! Deze armbanden zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en hebben een breedte van 23 cm en een hoogte van 15 cm. Ze zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur Violet.

De Alex Armbanden zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat je kind er eindeloos van kan genieten. Het merk Petites Pommes staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze armbanden.

Met de Alex Armbanden kunnen kinderen hun eigen stijl laten zien. Of ze nu naar een feestje gaan of gewoon een dagje buiten spelen, deze armbanden voegen een speelse en trendy touch toe aan elke outfit. Ze zijn ook ideaal om cadeau te geven aan een speciaal kind in je leven.

De Alex Armbanden zijn verkrijgbaar onder de productcode 07202102V. Wacht niet langer en voeg deze leuke accessoires toe aan de collectie van je kinderen. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen met de Alex Armbanden van Petites Pommes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies