Petites Pommes

Alex Armbands Oxford Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15 cm
Materiaal PVC
Merk Petites Pommes
Merk kleurnaam Oxford Green
Merk product code 07202102OG

Ben je op zoek naar een leuke en praktische manier om je kinderen veilig te laten spelen in het water? Dan zijn de Alex Armbands van Petites Pommes precies wat je nodig hebt! Deze armbanden zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zorgen ervoor dat ze vol vertrouwen kunnen genieten van hun tijd in het water.

De Alex Armbands hebben een breedte van 23 cm en een hoogte van 15 cm, waardoor ze comfortabel en veilig om de armen van je kind passen. Ze zijn gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, dat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare drijfvermogen. Met deze armbanden hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen in het water zullen zinken.

De armbanden zijn ontworpen voor kinderen en hebben een levendige Oxford Green kleur, die zeker de aandacht zal trekken. Ze zijn voorzien van het merklogo van Petites Pommes, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De productcode van deze armbanden is 07202102OG, zodat je precies weet welk product je in handen hebt.

Met de Alex Armbands van Petites Pommes kunnen je kinderen veilig en met plezier genieten van hun tijd in het water. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de vrijheid om te spelen en te zwemmen, terwijl jij met een gerust hart kunt ontspannen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies