Petites Pommes

Alex Armbands French Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15 cm
Materiaal PVC
Merk Petites Pommes
Merk kleurnaam French Rose
Merk product code 07202102FR

Ben je op zoek naar een leuke en kleurrijke accessoire voor je kind? Dan zijn de Alex Armbanden van Petites Pommes precies wat je nodig hebt! Deze armbanden zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn perfect om hun outfit compleet te maken. Met een breedte van 23 cm en een hoogte van 15 cm passen ze comfortabel om de pols van je kind. Gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, zijn deze armbanden niet alleen stijlvol, maar ook stevig en langdurig.

De Alex Armbanden zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur French Rose, wat een vleugje elegantie toevoegt aan elke outfit. Het merk Petites Pommes staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze armbanden zijn geen uitzondering. Met de merkproductcode 07202102FR weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Of je nu een verjaardagscadeau zoekt of gewoon je kind wilt verwennen, de Alex Armbanden zijn een geweldige keuze. Bestel ze vandaag nog en geef je kind een trendy en modieuze look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies