House Doctor

Vloerkleed Cros Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 90 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 200 cm
Materiaal Wol
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 205080020

Op zoek naar een stijlvol en comfortabel vloerkleed? Dan is het Vloerkleed Cros van House Doctor perfect voor jou. Dit vloerkleed behoort tot de categorie Vloerkleden en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 90 cm en een hoogte van 200 cm past dit kleed perfect in elke ruimte.

Het Vloerkleed Cros is gemaakt van hoogwaardig wol, wat zorgt voor een zachte en warme ondergrond. Het materiaal voelt heerlijk aan onder je voeten en is tevens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Met de merknaam House Doctor ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

Dit specifieke vloerkleed heeft een prachtige zandkleur, die moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen. De merkproductcode 205080020 zorgt ervoor dat je precies het juiste kleed ontvangt. Creëer een gezellige en trendy sfeer in je huis met het Vloerkleed Cros van House Doctor.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies