House Doctor

Lantaarn Asi Natuur

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 46 cm
Materiaal Bamboe
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Natuur
Merk product code 210890412

Maak kennis met de Lantaarn Asi, een prachtige toevoeging aan onze collectie Kandelaars. Met zijn afmetingen van 24 cm breed, 24 cm diep en 46 cm hoog, is deze lantaarn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan hun interieur.

De Lantaarn Asi is gemaakt van hoogwaardig bamboe, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het merk achter deze prachtige lantaarn is House Doctor, een bekende naam in de interieurwereld. De kleur van deze lantaarn is natuurlijk, wat perfect past bij verschillende interieurstijlen.

Met de productcode 210890412 is de Lantaarn Asi gemakkelijk te vinden en te bestellen. Creëer een gezellige en warme sfeer in huis met deze stijlvolle lantaarn. Perfect voor het verlichten van je favoriete hoekje of als eyecatcher op een bijzettafel.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Lantaarn Asi. Bestel vandaag nog en geniet van de warme gloed die deze lantaarn met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies