House Doctor

Gieter Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Materiaal Metaal
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code 203230201
Woonruimte Tuin

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging voor je tuin? Maak kennis met de Gieter, een prachtige bloempot van het merk House Doctor. Met zijn afmetingen van 25 cm breed, 13 cm diep en 36 cm hoog, is deze gieter perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig metaal en uitgevoerd in een elegante grijze kleur, voegt deze gieter een vleugje klasse toe aan elke buitenruimte.

De Gieter van House Doctor is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met zijn merkproductcode 203230201 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Of je nu een bloemenliefhebber bent of gewoon je tuin wilt opfleuren, deze gieter is een must-have accessoire. Plaats hem in je tuin en geniet van de prachtige uitstraling die hij toevoegt aan je buitenruimte.

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je groene avontuur, de Gieter van House Doctor is de perfecte keuze. Met zijn ruime afmetingen en duurzaam materiaal is hij geschikt voor elke woonruimte, of het nu een grote tuin of een klein balkon is. Laat je planten groeien en bloeien met deze trendy gieter en geef je buitenruimte een moderne touch.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies