House Doctor

Gieter Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Materiaal Metaal
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 203230200
Woonruimte Tuin

De Gieter van House Doctor is een must-have accessoire voor volwassenen die hun tuin willen verfraaien. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 36 cm, is deze gieter perfect voor het besproeien van bloempotten in de tuin. Gemaakt van duurzaam metaal en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur, voegt deze gieter een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte.

De Gieter van House Doctor is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het merk House Doctor staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze gieter is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 203230200 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat.

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je groene avontuur, deze gieter is geschikt voor iedereen. Met zijn praktische formaat en gebruiksvriendelijk ontwerp is het gemakkelijk om je planten regelmatig van water te voorzien. Of je nu een kleine stadstuin hebt of een uitgestrekte achtertuin, deze gieter past perfect bij elke woonruimte.

Voeg een vleugje stijl toe aan je tuin met de Gieter van House Doctor. Bestel vandaag nog en geniet van een prachtige tuin vol bloeiende bloempotten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies