Balvi

Sunglasses Organizer The Cool Box Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Materiaal Hout
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code RC27669

Ben je het zat om je zonnebrillen overal verspreid te hebben liggen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de Sunglasses Organizer The Cool Box! Deze handige opberger behoort tot de categorie Opbergers en is perfect voor volwassenen.

De Sunglasses Organizer The Cool Box is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een afmeting van 18 cm breed, 8 cm diep en 24 cm hoog. Hierdoor biedt het voldoende ruimte om al je favoriete zonnebrillen veilig op te bergen. Het merk van deze organizer is Balvi en de kleur is stoer zwart.

Met de Sunglasses Organizer The Cool Box hoef je nooit meer te zoeken naar je zonnebrillen. Dankzij het praktische ontwerp kun je ze overzichtelijk en stijlvol opbergen. De organizer is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je interieur.

Wacht niet langer en bestel nu de Sunglasses Organizer The Cool Box van Balvi. Met deze trendy opberger heb je al je zonnebrillen altijd binnen handbereik en geef je ze een speciaal plekje in je huis. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en fashionable collectie zonnebrillen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies