Balvi

Magnetic Fridge Board Meowl White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 0.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 31.5 cm
Materiaal Plastic
Merk Balvi
Merk kleurnaam White
Merk product code 27342
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een praktische en stijlvolle manier om je keuken georganiseerd te houden? Maak kennis met de Magnetic Fridge Board Meowl van Balvi. Dit memobord is perfect voor volwassenen en past naadloos in elke keukenruimte.

Met een breedte van 33 cm, een diepte van 0.6 cm en een hoogte van 31.5 cm, biedt dit memobord voldoende ruimte om al je notities, boodschappenlijstjes en belangrijke herinneringen op te schrijven. Gemaakt van duurzaam plastic, is dit bord stevig en gaat het lang mee.

De Magnetic Fridge Board Meowl is ontworpen in een stijlvolle witte kleur, waardoor het een moderne uitstraling heeft die perfect past bij elke keukeninrichting. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met de productcode 27342 weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt.

Maak je keuken compleet met de Magnetic Fridge Board Meowl. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle keuken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies