Balvi

Jewellery Rack Cactus Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15.5 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27 cm
Materiaal Metaal
Merk Balvi
Merk kleurnaam Green
Merk product code 27479
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je sieraden op te bergen? Dan is de Jewellery Rack Cactus van Balvi perfect voor jou. Deze opberger behoort tot de categorie Sieraden Opbergers en is een must-have voor volwassenen.

Met een breedte van 15.5 cm, een diepte van 13.5 cm en een hoogte van 27 cm biedt deze Jewellery Rack voldoende ruimte voor al je favoriete sieraden. Het metaalmateriaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De Jewellery Rack Cactus is uitgevoerd in een opvallende groene kleur, waardoor het een echte eyecatcher is in je badkamer. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en met de productcode 27479 weet je zeker dat je een betrouwbaar en uniek item in handen hebt.

Wacht niet langer en geef je sieraden een speciale plek met de Jewellery Rack Cactus. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en trendy badkamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies