Balvi

Hing Holder Gatto XL White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12.5 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam White
Merk product code 26437
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je sieraden op te bergen? Dan is de Hing Holder Gatto XL perfect voor jou! Deze sieraden opberger behoort tot de categorie Sieraden Opbergers en is een must-have voor volwassenen.

De Hing Holder Gatto XL heeft een breedte van 15 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 12.5 cm. Met deze compacte afmetingen past hij gemakkelijk in elke badkamer. Het materiaal van deze opberger is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De Hing Holder Gatto XL is ontworpen door het bekende merk Balvi, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle producten. De kleur van deze opberger is wit, wat een frisse en moderne uitstraling geeft aan je badkamer.

Met de Hing Holder Gatto XL hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken van je sieraden. Deze opberger biedt voldoende ruimte om al je favoriete sieraden georganiseerd te houden. Het is de perfecte oplossing voor het opbergen van ringen, armbanden, kettingen en meer.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je badkamer met de Hing Holder Gatto XL. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en trendy manier om je sieraden op te bergen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies